Geel in kerstsfeer

Geel in kerstsfeer Geel in kerstsfeer

#Geelwintert

Gezelligheid troef in het Geelse centrum tijdens de koude wintermaanden. Geel Wintert! tovert van vrijdag 30 november tot zondag 6 januari de Geelse markt om in een sfeervol verlicht wintertafereel.

Leef je uit op de schaatsbaan, maak een ritje in het reuzenrad of geniet van iets lekkers in de gezellige binnen- en buitenbar. Tijdens de weekends brengen optredens en DJ’s je in feeststemming! Ga je shoppen in Geel Centrum, dan maak je van 15 tot en met 31 december kans op gratis ritjes op het reuzenrad. Vanaf 9 december kun je op de markt ook een bezoekje brengen aan de spiksplinternieuwe diervriendelijke kerststal. De dieren krijgen gezelschap van nieuwe beelden die het traditionele kerstverhaal vertellen.

#Kerstmarkt 2018

Op 15 en 16 december is er weer de gezellige kraampjesmarkt waar originele kerstcadeaus en lekkere hapjes en drankjes aangeboden worden, is ondertussen een jaarlijkse traditie voor vele Gelenaars. De kerstman en zijn vrienden staan klaar om de allerkleinsten te ontvangen voor een fotoshoot en op zaterdagavond trakteert de Tractor Kerst Run de bezoekers van de kerstmarkt op een heus lichtfestijn.